Schermafbeelding 2016-04-12 om 16.52.48
Centrum, Hotel

Bluespoon

Op zoek naar een avondje fancy uiteten? Op de Prinsengracht vinden we het Andaz Hotel. En in dit hotel
bevindt zich Bluespoon restaurant & bar. Het grote restaurant, ontworpen door Marcel Wanders, wordt gerund door
chef Kasper Stiekema. Goed eten staat hier centraal en dat doen ze door diverse gerechten uit Europa te bereiden
met locale producten van ambachtelijke leveranciers en boeren. Mooi is het zeker en je kijkt zo mee met de grote keuken achterin.

Wij kozen voor het familie stijl menu, want we houden nou eenmaal van lekkere dingen proeven. De chef presenteerde ons zijn
beste en lekkerste gerechten in kleine variant en zo genoten wij o.a. van kalfszwezerik, schelvis, diamanthaas en een wintersalade.
Alles was stuk voor stuk heerlijk en leuk om alles zo te kunnen proeven. Een waar eetfestijn op tafel, dat zeker!

Ga na het diner zeker nog een cocktail drinken in de bar, ze hebben hele goede en lekkere cocktails.

Bluespoon, Prinsengracht 587

IMG_6768

IMG_6777

Previous Post Next Post

You Might Also Like