View More: http://lottemanou.pass.us/fashionchick
De 10 van

De 10 van: Ellen Snijder

Deze week hebben we de top 10 van deze vrolijke krullenbol en niemand minder dan oprichtster van Fashionchick: Ellen Snijder.
Als ondernemer in hart en nieren is Ellen veel op pad en heeft ze vaak afspraken buiten de deur. Ze weet dus als geen ander
de beste en leukste plekjes om te zitten voor afspraken, maar ook waar je heen moet voor een lekkere borrel. Daarbij weet ze als
oprichtster van het grootste mode platform van Nederland ook nog de meest “Instagrammable” locaties te vinden. Heel belangrijk natuurlijk!

1. Coffee & Coconuts
Blijft een van mijn favoriete plekjes van Amsterdam! Perfect voor casual meetings en je waant je toch een beetje op een tropisch eiland met al die kokosnoten zelfgemaakte smoothies. Helemaal leuk, ze hebben nu zelfs hun eigen biertje: dodo. Tip voor daarna, #breakfastforchamps, toast met avocado en roerei!

Processed with VSCO with f2 preset

2. Scandinavian Embassy
Scandinavische ontbijt en lunch spot in de Pijp. Klein, maar in de zomer kun je ook buiten zitten. Door de homemade pastries, die te lekker zijn, ruikt het de hele dag door heerlijk. Ik wil nog steeds de cinnamon bun proberen, staat hoog op mijn wishlist!

image2

3. Ninour
Ja dit is echt zo’n plekje waar je je meteen thuis voelt. Allemaal hebbedingetjes, mijn favo sweaters van Anita de Groot en een flamingo-roze muur! Wat wil je nog meer? Oh ja eigenaresse Nina en haar vriend maken ook te lekkere marrokaanse hapjes en een perfecte cafe latte: check!

image3

4. Panache

Altijd vol, altijd druk en altijd goed! Van cocktails tot coquilles van de BBQ, hier heb ik altijd lekkere avondjes!

 

5. The Breakfast club

I only need to say one word: “Pancakes”. Insta heaven hier! Je kunt hier niet weg voordat je deze heerlijke boekweit pannenkoeken met rood fruit hebt geproefd (en vastgelegd) #foodporn!

image4

6. The Hoxton
Mijn tweede huiskamer in Amsterdam, vooral de verschillende zithoekjes zijn chill! Mix van ‘that seventies show’ met scandinavian design: leukste hotel van Amsterdam. Ze hebben ook inspirerende brainstorm ruimtes die wij voor Fashionchick vaak gebruiken, met de ultieme afsluiter mijn favo ‘Soho Mule’ cocktail.

7. Metropolitan
Ok volgens mij val ik een beetje door de mand, weer een ontbijt spot. Ik houd ervan om in het weekend mezelf te trakteren op ontbijtjes. Handige spot tijdens het shoppen, voor mij is dit meestal net voor of nadat ik bij de Zara ben losgegaan ;).

Processed with VSCO with f2 preset

8. Rum Barrel 
Het is voor mij even een hele fietstocht van West naar Oost, maar dan zit je wel in de enige echte rumbar van Amsterdam! Tiki cocktails en mijn favo sticky ribs op het zonnige terras, does life get any better?! Heerlijk stukje Caribbean in Amsterdam!

image6

9. Calle Ocho 
Tequila is never a good idea… Maar als je hier bent moet je toch de pornstar margaritha cocktail proeven! Het is wel gevaarlijk hier, want ze zijn door de weeks ook gewoon tot 4u snachts open en dan in combinatie deze cocktail… Bestel hier sowieso de taco trio!

10. Staring at Jacob
Rasco?! Do I need to say more? Nou ja, JA! De beste in Amsterdam. Killer combi met een bloody mary, off you go!

image7

Previous Post Next Post

You Might Also Like