IMG_1698
Eten & Drinken, Hotspot, Restaurant, West

Braai

Je kent ze wel, van die kleine weg restaurantjes met een paar tafeltjes en stoelen waar je even snel een patatje kunt scoren.
Een beetje een zielig aanzicht vinden wij altijd zelf, maar wel handig als je echt honger hebt. Totdat iemand met een slim idee kwam en
dacht, ik zet gewoon een bbq neer. Want tja… Wie, oh, wie houdt er nou niet van barbeknoeien? (Schaam je als je nu aan jezelf dacht).
In de bocht aan de Amstelveense weg aan het water was daar opeens Braai. Met een tof terras waar je heerlijk kunt chillen onder het genot van je
vers op de bbq gemaakte spareribs, burger of als je toch wat gezonder wilt doen een salade. Het is wel zelf-service, dus je haalt het af en gaat zitten of neemt het mee naar huis. Het heeft een wat Amerikaanse look en feel en dat vinden wij juist leuk! Voor de fans van House of Cards, jullie snappen het wel. De sfeer is heel relaxt en met het zonnetje op je bol kun je heerlijk genieten van lekker fastfood aan het water. Ze bezorgen ook je ribs in het Vondelpark of je meert gewoon aan en scoort lekker eten voor op de boot, dat kan ook nog. Origineel, lekker en makkelijk. Wat wil je nog meer! En voor de dames: de heren achter de bbq zijn ook wel een bezoekje waard.

Braai, Schinkelhavenkade 1 

Previous Post Next Post

You Might Also Like