209726_167420303311528_5455069_o
Centrum, Eten & Drinken, Hotspot, Restaurant

RED

Het is vrijdag en een avond bij uitstek om lekker uiteten te gaan. Onze tip voor dit weekend: Red Amsterdam! Hier hebben ze kreeft, tournedos en een heel bijzonder plafond. Dat klinkt ons als muziek in de oren! Deze populaire locatie stond al een tijdje op het verlanglijstje om te bezoeken. Onze gebeden zijn verhoord!
Omdat we over alles wat willen en kunnen vertellen, kozen we voor kreeft én tournedos. Zelf ben ik een groot fan van zowel vlees als vis (schaaldier), dus voor het geval je net als ik soms moeite hebt een keuze te maken, hoeft dat hier dus niet het geval te zijn.

205062_167420363311522_4982978_n

Maar! Kreeft en Tournedos goed bereiden is nog een kunst. Het komt maar vaak genoeg voor dat je je portemonnee leegt voor een van de twee en vervolgens op een schoenzool of stuk rubber loopt te knagen. Dus ons proef panel is streng. Zeer streng.

Gelukkig plaatsen wij alleen maar artikelen over locaties die wij goed genoeg vinden voor een plek op deze website, dus natuurlijk zijn ze geslaagd! Anders hadden we überhaupt niet over ze geschreven, aangezien wij niet geloven in het onderuit halen van horeca bedrijven. Het is en blijft een momentopname.

FullSizeRender

Man, man, man, wat worden we soms blij van onze baan. Zeker na bezoekjes als deze.
Hier weten ze echt wat ze doen en dit was te proeven! Smullen geblazen. Als voorgerecht een halve kreeft, perfect sappig en zacht. Hij was helaas snel op!
Als hoofdgerecht de tournedos met frietjes en béarnaise saus. Worden we altijd heel erg blij van.
Een avond om van te genieten! Geen wonder dat ze zo populair zijn.

Restaurant Red, Keizersgracht 594

Previous Post Next Post

You Might Also Like