IMG_3248
Bar, Eten & Drinken, Nieuwtjes, Zuid

Vascobelo V-Bar

Yes.. Amsterdam is een tweede Vascobelo V-Bar rijker. Dit keer aan de Rijnstraat in de Rivierenbuurt.
Het ontbreekt in Amsterdam niet aan goede koffie tentjes en het is dus altijd weer een challenge voor ons om te kijken wie de beste koffie maakt. Over smaak valt niet te twisten, dus wie de beste koffie heeft… Dat weten we niet. We vinden nou eenmaal allemaal 
wat anders lekker. De een houdt van een sterke zurige Italiaanse espresso, de ander van een romige cappuccino en weer iemand anders gaat voor een vegan latte met amandelmelk. Ondanks dat blijft de koffieboon natuurlijk de basis en in dat geval kunnen we wel aangeven waar deze hoge punten scoort. 
IMG_3246

En dat is dus bij Vascobelo V-bar. Ook wel herkenbaar aan het leuke bolhoedje op het servies. Wellicht heb je die al eens gespot. Ze hebben hun vormgeving o.a. te danken aan inspiratie die ze kregen van de bekende Belgische kunstenaar: Margritte.
IMG_3264

Vascobelo is van oorsprong een Belgische onderneming en dat is niet zo gek, gezien in de haven van Antwerpen de grootste koffievoorraad ter wereld ligt opgeslagen. Wisten wij ook niet, maar die zuiderburen van ons zijn dus zo gek nog niet. Verder weten ze naast steengoede koffie ook hele lekkere broodjes en zoetigheden te fabriceren bij Vascobelo. Kortom: De V-Bar van Vascobelo is een nieuwe favoriet en het heeft qua inrichting ook een hoop punten gescoord. Maar wij zijn van mening dat je dat lekker zelf moet bekijken! Voor de goede koffieleuters onder ons is het zeker een must!

Vascobelo V-Bar, Rijnstraat 117

IMG_3243

Previous Post Next Post

You Might Also Like