winnaar 2015
Hotspot, Winnaar van de maand

Top 10 van 2015 en de winnaar van het jaar!

Het jaar is bijna om en zoals iedereen zegt: Wat ging het snel!
Amsterspots is in mei geboren en we hadden nooit gedacht dat we zo snel, zo groot zouden worden. We hebben het afgelopen half jaar op zo veel leuke plekken mogen eten en drinken en we hebben zoveel leuke en enthousiaste ondernemers ontmoet! We hebben een heel andere kijk gekregen op dit werk en op de mensen die zo hun best gedaan hebben om ons een top avond te bezorgen. In het nieuwe jaar staan een hoop nieuwe en vooral spannende dingen te gebeuren, maar niet voordat we onze top 10 van het hele jaar presenteren! Met op nummer 1 de grote winnaar van 2015! We hebben gekozen uit al onze artikelen  en hier hebben we gekeken naar welk artikel het meest bekeken is, welke we het allerleukste vonden en welke ons het meest aansprak. Erg lastig want wij schrijven alleen over de leukste en beste plekken in Amsterdam. Als wij iets niet Amsterspots waardig vinden dan komt het bij ons niet op de website. Simpel. Maar na lang wikken en wegen zijn we eruit! Dit waren onze lievelingen:

De absolute winnaar van 2015:

1. The Roast Room 
The Roast Room is voor ons de winnaar van het jaar. Nog nergens hebben we zo genoten als dat we hier hebben gedaan. Het vlees was subliem, de wijnen perfect en het personeel aardig, behulpzaam en vriendelijk. Voor ons dé aanrader van het jaar. Zij hebben de felbegeerde, gegraveerde Amsterspots schaal gewonnen! Gefeliciteerd!

2. Reuring 
Dit kleine, maar bijzonder fijne restaurant heeft de meest enthousiaste eigenaar die we ooit ontmoet hebben en dat werkt aanstekelijk. Voortreffelijk eten voor een goede prijs en altijd erg gezellig!

3. Brut de Mer
Het lekkerste seafood in de stad vind je bij Brut de Mer. Daar kan geen ander tegenop wat ons betreft. Oesters, champagne en vis. We want more!

4. Ted’s
Ted’s is de plek waar wij heel blij van werden. Hier ga je heen voor de lekkerste ontbijtjes, brunch en lunch. Echt een van onze favorieten waar we graag terugkomen. P.S. Op 1 januari zijn ze open vanaf 9u… Mocht je een kater waardig ontbijt buiten de deur zoeken.

5. Paskamer 
Paskamer was niet voor niks een van de eerste winnaars van de maand. Ze hebben een van de meest originele concepten van de stad (hapjes met bijpassende cocktails) en hebben hier genoten van de enthousiaste eigenaar.  De hapjes zijn van een hoog niveau, maar ze zijn bovenal om je vingers bij af te likken.

6. Johannes 
Johannes is voor ons een klassieker. Het eten zit bijna op ster niveau en de service is verrassend goed en leuk. Het is de perfecte locatie voor een date of zakelijk diner. Hier ga je niet zitten voor de snelle hap, maar hier ga je uren tafelen en genieten van alles wat ze je brengen.

7. Staets
De leukste pop-up van het jaar, met erg goed eten, in een van de mooiste panden op de gracht.

8. Morgan & Mees
Het hotel met een van de lekkerste restaurants van Amsterdam waar je niet je portemonnee voor hoeft te plunderen. Wij raden de Côte du boeuf voor twee aan!

9. Cannibale Royale
Omdat we nog nergens zo’n lekkere hamburger hebben gegeten als hier. Met stip de nr. 1 van de burgers, maar ook van andere (ongezonde) happen waar we graag onze kater mee repareren of gewoon schandalig veel van willen eten. We spoelen ze weg met de speciaal biertjes die ze hier hebben.

10. Ku Kitchen & Bar
Deze winnaar van de maand won omdat ze de lekkerste Japanse gerechten hadden in de stad voor een betaalbare prijs. Originele gerechten en zo ontzettend lekker dat we iedereen aanraden hier te gaan eten als je van Japans houdt. Geen vreetschuur, maar kwaliteit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like