Amsterspots logo nieuwtjes
Nieuwtjes

Nieuwtjes

Ons hoofdstadje heeft zoveel nieuwe zaakjes dat wij soms door de bomen het bos niet meer zien. We hobbelen van de ene naar de andere hotspot en hebben daarom maar een lijstje gemaakt van nieuwe spots die jij en wij zelf zeker nog moeten ontdekken. Heb je zelf een nieuwe spot gezien waarvan je denkt, deze moet hierop! Laat het ons dan zeker even weten!

Vida, Valeriusstraat 128B. Overgewaaid uit Hilversum en nu eindelijk in Amsterdam. Don’t we all looooove Tapas?!

Toki, Binnen Dommerstraat 15. Een nieuwe ‘hangout’ in de Jordaan. Ga hierheen voor een kopje koffie, speciale thee of gewoon een goed biertje. Alles kan en mag en de vibe is ultiem chill.

De Japanner, Albert Cuypstraat 228. De naam zegt het al, een nieuw restaurant voor liefhebbers van Aziatisch eten.

Happyhappyjoyjoy, Bilderdijkstraat 158. Nou wie van deze naam de JOY al niet voelt, moet maar gewoon langsgaan. Brand je mond niet aan de spicy gerechten, maar yumyum wat kun je hier lekker dim sum eten en andere Aziatische lekkernijen.

Wilde Westen, Bos en Lommerplantsoen 1. Een gloednieuw bar en grill restaurant. Howdy!

Venus & Adonis, Prinsengracht 274.  Met een van de mooiste logo’s die we ooit gezien hebben, krijg je hier vis of vlees van de grill. Surf en turf dus. Waanzinnig.

Kaagman & Kortekaas, Sint Nicolaasstraat 43. Gelegen in een oude Russische salon zit nu een parel van een Franse keuken.

Gustafson, Haarlemmerweg 8a. Pop-up en alles in een. Restaurant, hotel, gallerie en bar. Say whuut?

The French Connection. Singel 460. tapas ‘A la Française’. 13 kleine gerechtjes of een menu…

Oliver’s Crazy Kitchen, Helicopterstraat 28. Gelegen in een grote loods van 300m2 vind je het gloednieuwe Oliver’s Crazy Kitchen. Het menu is heel wisselend en dus voor ons heel verassend. Van alles door elkaar en voor ieder wat wils. Joepie!

Previous Post Next Post

You Might Also Like