West

Wilde Westen

Bij de naam dachten wij aan: Spareribs, burgers en steak, maar nee! Dit was niet het geval.  De naam is een stuk origineler dan we hadden verwacht. Wilde Westen vind je namelijk een stukje verderop in een opkomend stuk in West, maar waar nog wel is een of twee schietpartijtjes zijn voorgekomen. Dus vandaar de naam: Wilde Westen!

Het restaurant bevindt zich in een groot pand waarin diverse creatieve en jonge ondernemingen gevestigd zitten. Zo zit er onder andere een kantoor in met flex plekken, die je echt even gezien moet hebben, het zijn net een soort houten huisjes, een fotostudio en jonge ondernemers die hier hun kantoor hebben gevestigd. Een groot creatief bolwerk en Wilde Westen zorgt ervoor dat de lege maagjes goed worden aangevuld. Brainfood! En als je morst op je kleren kun je ook meteen een wasje draaien hier. Kortom, geen excuus meer om eerder naar huis te gaan.

De kaart is een mix van diverse gerechten. Simpel, lekker en geen gezondheidsvoer waar je om de minuut de zaadjes weg pulkt tussen je tanden. Gewoon top. Kippetje van de grill, pizza, ok, ook een salade kun je kiezen en andere gerechten. Wij gingen voor een pizza uit de steenoven en het kippetje, mamma mia! Heel erg goed! Lekker biertje van Brouwerij ’t IJ erbij…  Vooraf kregen we nog een vleesplankje en als toetje gingen we voor de Tiramisu. Romig, zacht en goed in balans. Alles voor een keurig zacht prijsje waar je niet van schrikt. Heeeerlijk gegeten!

Wilde Westen, Bos en Lommerplantsoen 1

Previous Post Next Post

You Might Also Like